Leads kopen, wat houdt dat in?

Het genereren van leads

Het genereren van leads is het maken van zakelijke afspraken over de telefoon. De meeste managers zijn goed in gesprekken waarbij ze de andere partij echt kunnen aankijken. Bij het genereren van leads heb je echter andere kwaliteiten nodig als bij een normaal gesprek. Je kan de andere partij natuurlijk niet aankijken wanneer jullie over de telefoon praten. Hierdoor wordt zo een gesprek al snel heel anders. Intonatie wordt bijvoorbeeld al veel belangrijker. Ook heeft iemand tijdens een persoonlijk gesprek vaak al echt interesse, anders zou diegene niet met de manager aan tafel zitten.

Bij gesprekken over de telefoon is het voor mensen vaak eenvoudiger om een gesprek af te kappen. Je moet dus gelijk je punt weten te maken op een tactische manier. Dit klinkt vrij moeilijk, en zonder training kan dit ook erg moeilijk zijn. De meeste accountmanagers zijn hier niet voor opgeleid. Leads kopen is dan een beter idee als de kostbare tijd van een accountmanager te verspillen zonder resultaat.

Leads kopen van goede kwaliteit

Bij het kopen van leads is het natuurlijk belangrijk dat deze van goede kwaliteit zijn. De leads die met je accountmanager rond de tafel gaan zitten moeten dus daadwerkelijk geïnteresseerd zijn. Zo hoeft de accountmanager alleen nog maar het werk af te maken. Leads kopen moet je dus doen bij een bedrijf waar ze erg goed zijn in het verkopen over de telefoon. Een van deze bedrijven is bijvoorbeeld Binnen Verkoop Ondersteuning. Dit is een bedrijf waar ze echt goed weten hoe ze jouw potentiële klanten weten te overtuigen.

Waarom kiezen voor Binnen Verkoop Ondersteuning?

Bij Binnen Verkoop Ondersteuning weten ze niet alleen hoe ze jouw potentiële klanten weten te overtuigen voor een commerciële afspraak, ze weten daarnaast namelijk ook wie jouw potentiële klanten zijn. Dit is natuurlijk een van de allerbelangrijkste kwaliteiten. Zo weet je zeker dat Binnen Verkoop Ondersteuning snel resultaat zal boeken. Ze hebben een groot team bij Binnen Verkoop, hierdoor kunnen er ontzettend veel telefoontjes gepleegd worden binnen een korte tijd. Hier kan je dus altijd zeker zijn van een snel en goed resultaat.

Het team van Binnen Verkoop Ondersteuning is niet alleen groot, maar gaat ook efficiënt te werk. Zo wordt er van tevoren een tactiek bepaald waarmee klanten het beste te overtuigen zullen zijn van jouw diensten. Deze tactiek wordt dus helemaal bepaald aan de hand van jouw eigen doel. Mocht deze tactiek niet werken dan weten ze dit bij Binnen Verkoop Ondersteuning onderling goed te communiceren. Hierdoor worden tactieken hier altijd binnen korte tijd geoptimaliseerd waardoor het beste resultaat geboekt wordt.

Ik wil geen leads kopen maar zelf genereren, wat nu?

Als je geen leads wilt kopen zal je jouw eigen personeel moeten opleiden. Ook hiervoor kan je terecht bij Binnen Verkoop. Ze weten hier namelijk perfect hoe ze iemand kunnen opleiden voor telefonische verkoop. Ze richten zich hier vooral op de praktijk. Dit is immers waar al het werk moet gebeuren. De theorie wordt kort en goed besproken, hierna krijgen cursisten echte gesprekken met klanten waarbij ze ondersteund worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *